LEEF ANGSTLOOS EN WORD 

 MEESTER VAN JE ENERGIE, 

 GEZONDHEID EN WELZIJN 

Wat is meesterschap? De algemene definitie die men gebruikt is ‘het beheersen van een vak’. Betrekken we dit op het mens-zijn, dan omvat meesterschap veel meer. Het is een staat van Zijn waarin we harmonie ervaren in alle facetten van ons leven. We hebben geen zorgen, geen stress, geen beperkende gedachten. We bewegen vrij en benutten ons volledige potentieel. Een andere definitie zou in dit geval zijn: bewust en angstloos in het leven staan.

Sleutels tot meesterschap is meer dan een workshop. Het is een persoonlijke inwijding. Je krijgt 13 sleutels aangereikt waarmee je boven alles uitstijgt wat jou momenteel beperkt in je vrijheid. In de kern van ons wezen hebben we zes basisangsten die ons beïnvloeden in ons gedrag en welke keuzes we maken. Elimineer deze angsten en je bent meester van je eigen energie, gezondheid en welzijn. De sleutels van Janosh helpen je om dit te doen, samen met de opdrachten, inzichten en begeleiding die je gedurende 100 dagen krijgt.

SESSIES

6 online sessies met een aangewezen therapeut, om in stappen de zes basisangsten uit te werken. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten.

ACTIVATIES

13 actieve meditaties (activaties) met geometrische patronen en 432Hz muziek (incl. 6 universele frequenties om jezelf te openen voor kosmische informatie).

INHOUD VAN DE WORKSHOP

JANOSH

Ga persoonlijk met Janosh de diepte in, via een online sessie. Daarin stemt hij zich energetisch op je af om te voelen wat jouw uitdagingen zijn.

WEBINARS

De webinars inspireren je om in het proces te blijven en bieden je de mogelijkheid om Janosh live vragen te stellen. Ter versterking van het transformatieproces deelt Janosh tijdens de webinars een extra activatie.

OPDRACHTEN

Bij elke sleutel hoort een opdracht, die je helpt om de betreffende basisangst te ontmantelen.

STARTPAKKET

Bij de workshop hoort een werkboek en USB-kaart met de activatie Meesterschap.

PRIJS €450

Incl. BTW

Voor 100 dagen toegang tot de 13 sleutels + alle extra's zoals hierboven vermeld.