ZET NIEUWE INTENTIES EN 

 MANIFESTEER ZE VOLGENS DE 

 ACHT FASES VAN CREATIE. 

Allemaal dromen we wel ergens van, maar hoe geweldig zou 't niet zijn als het nu écht ging gebeuren? De waarheid is dat de meeste dromen vroeg of laat vervagen. Dat komt omdat we vaak afgeremd worden door negatieve gedachten. 'Ik kan het niet', 'Ik ben er nog niet klaar voor', 'Ik heb te weinig tijd', 'Mijn omgeving remt me af', 'Het mag nog niet zo zijn'. Herken je dit soort saboteurs? Dan is het tijd om nieuwe intenties te zetten!

Deze workshop trekt je uit de negatieve gedachtesfeer en tilt je over het bekende dooie punt heen. Het is opgebouwd uit twee cycli van 32 dagen (in totaal 64 dagen) en leert je de fases te herkennen waar je doorheen gaat als je een verandering in je leven opstart, ongeacht wat je wilt bereiken. Aan de basis staan 8 sleutels, waarmee je beter gebruik maakt van je gedachtekracht. Het doel is om de kunst van creëren eigen te maken, waarna je deze manifestatie-methode op alles kunt toepassen in je leven. Weet dat weerstand er ook bij hoort, al zal je dat heel anders gaan ervaren. Je gaat het straks zelfs verwelkomen, omdat jij weet wat er volgt als je door die fase heen komt.

ACTIVATIES

8 actieve meditaties (activaties) met geometrische patronen en 432Hz muziek. Deze zijn specifiek uitgekozen om jouw creatieproces te versnellen.

WEBINARS

De webinars inspireren je om in het proces te blijven en bieden je de mogelijkheid om Janosh live vragen te stellen. Ter versterking van het manifestatie-proces deelt Janosh tijdens de webinars vaak een extra activatie.

OPDRACHTEN

Bij elke sleutel hoort een opdracht, waarmee je je intenties kracht bij zet en stapsgewijs naar je persoonlijke doel toe werkt.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

STARTPAKKET

Bij de workshop hoort een startpakket, met daarin een werkboek.

PRIJS €79

Incl. BTW

Voor 64 dagen toegang tot de 8 sleutels + alle extra's zoals hierboven vermeld.