START EEN COMMUNICATIE 

 MET JE ONDERBEWUSTZIJN EN 

 ACTIVEER JOUW ROEPING. 

Als kind kreeg je de vraag: ‘Wat wil je worden als je later groot bent?’ Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Deze workshop laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je eenmaal afgestemd raakt op een veel belangrijkere vraag: ‘Waarom ben ik hier, op deze aarde?’

Activeer jezelf op een diep niveau en leg nieuwe verbindingen die je eerder nog niet zag. In 40 dagen ga je aan slag met 13 sleutels, die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen. Maak contact met je passie, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Voel de waarde van het kunnen volharden en het belang van focus als schild tegen afleiding, manipulatie en onzuivere krachten. Geniet van een inspirerende, energie-gevende reis, waarop ruim 2500 deelnemers je voor gingen.

ACTIVATIES

13 actieve meditaties (activaties) met geometrische patronen en 432Hz muziek. De activaties helpen je o.a. om versneld in een hogere staat van Zijn te komen.

WEBINARS

De webinars inspireren je om in het proces te blijven en bieden je de mogelijkheid om Janosh live vragen te stellen. Ter versterking van de innerlijke transformatie deelt Janosh tijdens de webinars vaak een extra activatie.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

RITUELEN

Bij elke sleutel hoort een ritueel, waarmee je je intenties verwezenlijkt (je bent niet verplicht om deze te doen).

STARTPAKKET

Bij de workshop hoort een startpakket, met daarin een werkboek.

PRIJS €49

Incl. BTW

Voor 40 dagen toegang tot de 13 sleutels + alle extra's zoals hierboven vermeld.