SLEUTEL 2 

 PASSIE 

De sleutel die het hart opent, is Passie. Het is een sterke frequentie die gekoppeld is aan dingen waar je energie van krijgt. Dit kan van alles zijn. Er zijn geen regels op dit gebied. Het hebben van passie is niet verbonden aan een baan of hobby - het is een warm gevoel in je hart. In hoeverre je dat gevoel kunt toelaten, is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt. Passie is net als vuur: hoe meer voeding je eraan geeft, hoe hoger het oplaait. 

Mensen die hun passie voelen en de ruimte geven, zijn gelukkiger, meer gedreven en vervuld van liefde en optimisme. Ze hebben de wil om te groeien en het lef om buiten de gebaande paden te gaan. In elk probleem dat zich voordoet, zien zij een mogelijkheid om iets te leren. De passie die hun drijft, creëert dat ze niet nadenken over hoeveel tijd, energie of geld ze ergens aan moeten besteden. Wat in hun beleving vooral belangrijk is, is hoe ze in elke situatie het vuur in zichzelf gaande kunnen houden. Lukt dat om een of andere reden niet, dan gaan ze op zoek naar nieuwe uitdagingen om de passie in zichzelf weer te laten opbloeien.

Passie is wat je nodig hebt om te ervaren dat je voluit leeft. Het maakt niet uit wat het is waar jij energie van krijgt, zolang je het vuur in jezelf maar gaande houdt, elke dag weer. Jezelf toestemming geven om passie te mogen ervaren, is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Daarmee accepteer je de uitnodiging van jouw ziel om te ontdekken waarvoor jij hier gekomen bent. Passie kan groot zijn, maar het start met kleine dingen. Laat het toe, geef het voeding en je zult verbaasd zijn wat je ervoor terugkrijgt!

JEZELF TOESTEMMING GEVEN OM PASSIE TE MOGEN ERVAREN, IS HET MOOISTE CADEAU DAT JE JEZELF KUNT GEVEN.

ACTIVATIE

Activeer jouw sleutel met de activatie Passie, die je helpt bij je creatiekracht te komen en je laat inzien dat jij vanuit passie tot alles in staat bent. Zorg dat je lekker zit, dat niets je in de weg zit, maar zit wel rechtop. Focus op het midden van het scherm en doe de ademhalingen op het juiste moment. Voor een korte introductie over hoe een activatie werkt, klik op deze link.

RITUEEL

Dit ritueel is bedoeld om je onderbewustzijn te vertellen dat je voor je roeping de tijd mag nemen om de juiste zaadjes te planten. Koop bij een kweker of tuincentrum een klein zakje met groente-, kruiden-, of bloemzaden. Plant de zaadjes in je tuin of in een pot met aarde.

Maak elke dag even contact met de zaadjes. Als je ze water geeft, visualiseer dan dat er ook in jou zaadjes gepland zijn die elke dag iets meer ontkiemen. Gebruik dit dagelijkse ritueel om jezelf herhaaldelijk eraan te herinneren dat je moet blijven investeren in je groei. Elke dag weer. Je hoeft hier geen tijdrovend project van te maken, want het gaat om de intentie. Een minuutje per dag is al voldoende.

WERKBOEK

Open je werkboek en blader naar de pagina 4 en 5. Geef antwoord op de 3 vragen: 

Waar word ik enthousiast van?
Wanneer voel ik mij comfortabel?
Wanneer word ik ongeduldig?


Probeer niet na te denken als je dit opschrijft. Zelfs al klinkt het gek, schrijf gewoon op wat je voelt. Als je niet gelijk bij je gevoel komt, haal dan eens wat foto's tevoorschijn om herinneringen op te halen van momenten waarop je gepassioneerd was. Prikkel jezelf om het vuur in jou aan te steken!