INTRODUCTIE JANOSH

Lief, bijzonder mens,

 

Wat spannend dat we samen deze reis gaan maken! De komende 64 dagen draait alles om het manifesteren van wat we werkelijk willen. We maken bewust de keuze om uit de wachtkamer te komen en tot actie over te gaan. Vanaf dit punt geen omwegen en excuses meer. We gaan recht op ons doel af!

MANIFESTEREN WAAR JE VAN DROOMT
Allemaal dromen we ergens van, maar hoe geweldig zou ‘t niet zijn als het nu écht ging gebeuren? De waarheid is dat de meeste dromen vroeg of laat vervagen. Wat we echt willen in ons leven, lijkt soms gewoon een brug te ver. Ik kan erover meepraten, want mijn dromen zijn groot, soms zó groot dat ik niet eens weet waar ik beginnen moet. Als ik dan een goed idee heb, kan ik in mijn enthousiasme er compleet van overtuigd zijn dat mijn idee het beste idee is dat er bestaat. ‘Hiermee ga ik de wereld veranderen!’ roep ik dan. Een maand later is er weinig van dat enthousiasme over als ik me realiseer dat ik te hoog heb ingezet. Dan zie ik dat er veel meer bij komt kijken dan ik dacht en raak ik ontmoedigd. Vervolgens doe ik wat ik altijd doe: ik stel mijn plannen uit, in de hoop dat ik op een later moment weer de kracht vind om de draad op te pakken.

 

Herken jij dit? Dan heb je voor de juiste workshop gekozen! Sleutels tot manifestatie trekt je uit de negatieve gedachtesfeer en tilt je over het dooie punt heen. Het geeft je de kracht om door te gaan wanneer het moeilijk wordt en de cyclus van manifestatie af te maken. Maar niet door resultaten af te dwingen! Het is geen kwestie van mind over matter, zoals vaak gedacht wordt. Het is bewust zijn van waar je doorheen gaat als je eenmaal ergens aan begint.

 

MIJN INSPIRATIE
Het grootste vraagstuk in mijn leven is altijd geweest: ‘Waarom maak ik dingen niet af?’ Ik kan heel snel enthousiast over iets zijn en een project opstarten. Ik weet ook heel goed de juiste stappen te zetten en mensen met me mee te krijgen, maar toch: ergens onderweg verlies ik mijn drive. Dan begint ineens de motor te haperen en lijkt het wel alsof ik word tegengewerkt. Er ontstaat weerstand in mij. Ik begin fouten te maken en steeds vaker betrap ik mezelf op uitspraken als ‘dat komt later wel’ of ‘daar heb ik nu geen zin in.’ Ik raak het plezier en de controle kwijt. Keuzes maken wordt steeds lastiger, omdat ik van binnen niet meer voel waar ik ’t echt voor doe. Langzaam maar zeker steven ik af op het onvermijdelijke punt waarop alles me teveel wordt. Ik geef ’t op en gooi de handdoek in de ring. ‘Weer net niet’, denk ik dan.

 

Het is niet altijd zo dat ik iets niet afmaak, al is het begin bij mij altijd sterker dan het eind. Zelfs al worstel ik me door alle twijfels en frustraties heen, dan nog is er geen sprake van voldoening. Wat ik vaak mis, is overzicht. Wanneer ik in verschillende processen zit, raak ik gemakkelijk de kluts kwijt. Toen ik erachter kwam dat meer mensen dit ervaren, lag het voor de hand dat ik hier iets mee moest. Het gaf me inspiratie om te onderzoeken hoe creatieprocessen verlopen en wat we moeten ondernemen als het moeilijk wordt.  

Wat ik heb geleerd, is dat voordat je ergens aan begint, aan welk creatieproces dan ook, het belangrijk is dat je bewust bent van de emotionele fases waar je doorheen gaat. Het maakt niet uit wat het is dat je wilt bereiken: iedereen gaat door deze fases heen. Je doorloopt als het ware een cyclus die je kunt herhalen zo vaak als je wilt om je succes te vergroten, maar daarin zul je jezelf ook keer op keer tegenkomen. In hoeverre jij gelooft in jezelf en bent voorbereid op de fases waarin je wordt getest, bepaalt hoe groot de kans is dat je tot manifestatie komt. 

JOUW MANIFESTATIE
Dat jij deelneemt aan deze reis, wil zeggen dat je de keuze hebt gemaakt om een nieuwe cyclus op te starten. Er is iets dat je wilt bereiken en de tijd is nu om het niet langer voor je uit te schuiven. Deze workshop is grotendeels gebaseerd op actie en beweging, wat betekent dat ’t zich niet alleen online afspeelt. Je zult ook buiten de workshop om iets moeten doen om tot manifestatie te komen. Natuurlijk ga ik je daar stap voor stap bij begeleiden. Ik geef je allerlei mogelijkheden om versneld te groeien, maar voorop staat dat je zelf in actie komt. Jouw droom komt immers niet vanzelf uit!

 

Met de 8 sleutels die op je liggen te wachten, reik ik je de inzichten aan die je nodig hebt om een echte creator te worden. Ik laat je ervaren door welke fases je gaat als je een creatieproces opstart en welke sleutels je moet activeren om het proces tot voltooiing te brengen. Dat klinkt nu misschien nog vaag, maar ik beloof je: gaandeweg zal alles duidelijk worden. Ik kan je vast verklappen dat je ergens onderweg op weerstand zal stuiten. Maar ik zeg er ook bij dat als je begrijpt waar die weerstand mee te maken heeft, dat je er straks heel anders naar kijkt. Je gaat het zelfs verwelkomen, omdat jij begrijpt dat de weerstand nodig is om het juiste knopje in jezelf om te zetten, om zodoende tot jouw manifestatie te komen. 

 

Laten we er samen een onvergetelijke reis van maken!

 

Van hart tot hart,

 

Janosh

{terug naar boven}