Op dit moment hebben we in totaal zes sleutels geactiveerd. Elk van deze was gekoppeld aan een natuurlijke basisangst. We hebben activaties en opdrachten gedaan om deze angsten te elimineren, maar volledig weg zijn ze niet. Daar is meer voor nodig en daarom starten we nu met de universele sleutels. Dit zijn andere frequenties dan je tot dusver hebt ervaren. Ze zijn wat complexer, wat abstracter en daardoor moeilijker te plaatsen. Je zult ook minder een gevoel van herkenning ervaren als je met deze sleutels aan de slag gaat en daar is een reden voor, want ze zijn niet eigen. Je hebt er waarschijnlijk nog nooit contact mee gemaakt.

ONDERSCHEID IN DE SLEUTELS

De sleutels die je tot dusver hebt geactiveerd, zijn: Trots, Seksualiteit, Zelfgenezing, Thuiskomen, Overvloed en Ritme. Of het nu logisch klinkt of niet, dit zijn sleutels die je onbewust herkent. Ze zitten allemaal in je systeem – ze bieden tegenwicht voor de basisangsten. Sommige liggen wat meer aan de oppervlakte dan andere, maar bij elke sleutel is er een bepaald ‘aha-gevoel’, waarbij je op onbewust niveau een zekere herkenning ervaart.

Om een voorbeeld te geven: ritme hebben we allemaal in ons. Het is een aangeboren eigenschap die ons terug in balans brengt. Zoals je nu weet, is ritme erg belangrijk in overgangsfases waarin je wordt geconfronteerd met ouderdom. Dan wordt er in ons iets wakker, een stukje bewustzijn dat zegt: nú moet je bijsturen! Dit hoef je niet per se van iemand te horen; het gevoel komt automatisch omhoog.

 

Bij de universele sleutels werkt dit anders. Het zijn hogere frequenties die wij mensen niet in ons hebben; ze zitten niet (meer) in ons cel-geheugen. Omdat we er wel naar op zoek zijn, ontstaan er gaten in ons systeem, die ruimte geven aan angst. Zie het als leegtes die worden opgevuld met ‘junk-DNA’, wat resulteert in beperkende gedachten en patronen. De universele sleutels vormen een soort ‘broncode’ waarmee we dit kunnen herstellen. We moeten deze frequenties binnenhalen en dat gebeurt via channeling. In afstemming op het universum trekken we de frequentie naar de aarde, zodat de informatie kan worden geïntegreerd in ons DNA. Dit klinkt heel groots en eigenlijk is dat het ook. Wie dit proces opstart, gaat namelijk door een geweldige transformatie heen!

EEN NIEUW BEWUSTZIJN

Misschien denk je nu: ‘Waar gaat dit heen?!’ Wees gerust. We verwachten niet dat je het allemaal in één keer opslaat. Probeer ook niets te begrijpen en voel je in deze fase niet angstig of onzeker, want er staat je iets prachtigs te wachten.

 

Vanaf dit punt ga je contact maken met een aantal bijzondere sleutels die een geweldige uitwerking zullen hebben op hoe jij het leven ervaart. Je gaat je anders voelen; anders gedragen. Een nieuw bewustzijn doet z’n intrede, dat jou zal bevrijden van het destructieve dat in de mens zit. Je komt er boven te staan en gaat actief deelnemen aan de evolutie van ons allen. Niets is meer onmogelijk met de zeven sleutels die op je liggen te wachten. Verheug je er dan ook op, want er breekt een spannende tijd voor je aan. 

Wat achter je ligt, was ter voorbereiding op wat er nu gaat komen. Met je therapeut heb je de weg vrijgemaakt door de basisangsten aan te pakken. Nu is het aan jou om zelf verder te reizen. Geef je over aan het vervolg, waarin we het aardse overstijgen en het geheim van meesterschap als een ‘download’ naar binnen halen.

{terug naar boven}