Zoals je ziet op de inlogpagina, zijn de meeste sleutels niet meer bereikbaar. Dat komt omdat je vanaf deze cyclus weer begint met sleutel 1. Je krijgt er dit keer steeds een sleutelfase bij, waar je ook een apart wachtwoord voor hebt gekregen. In deze sleutelfase wordt extra uitleg gegeven over de inhoud van de betreffende fase en hoe je er nóg meer uit kunt halen. Zie het als een leidraad die je gebruikt naast de sleutel die reeds actief is.

 

INLOGGEN

Op de inlogpagina komt er om de zoveel dagen een nieuwe sleutel bij (zoals je gewend was). Een witte driehoek wijst de sleutel aan die actief is (afbeelding links). Je kunt gewoon inloggen met het wachtwoord dat je in de eerste cyclus gebruikte. Een tweede wachtwoord heb je gekregen om de bijhorende sleutelfase te openen. Klik in het midden van het hologram om deze te activeren (afbeelding rechts).

 

DE CYCLUS HERHALEN

De komende periode ga je de cyclus van 32 dagen herhalen. Dit betekent dat je enerzijds de sleutels activeert zoals in het eerste deel van onze reis en anderzijds de fases erbij neemt om het creatieproces te versterken. Op het A4'tje met inlogcodes die je gekregen hebt bij het startpakket, staan de data waarop de sleutelfases online komen.

Het enige verschil in het herhalen van het proces is dat je de schrijfopdracht voor het werkboek dat je hebt gekregen vervangt met het beantwoorden van de volgende, terugkerende vragen (pagina 20 t/m 35):

Ervaar ik weerstand in deze fase?

Is er iets dat ik zou willen veranderen in deze fase?

Voelt deze fase anders dan de vorige keer?

Heb ik er vorige keer alles uit gehaald?

Wat kan ik doen om er dit keer meer uit te halen?

Wat kan ik doen om er dit keer meer van te genieten?

{terug naar boven}