INTRODUCTIE JANOSH

Lief, bijzonder mens,

Daar gaan we dan: 100 dagen de diepte in, op zoek naar het ware meesterschap. Je hebt gekozen voor een flinke uitdaging. Een proces waarin je jezelf meermaals tegenkomt. Dit is verreweg de meest intense workshop die ik in jaren heb ontwikkeld (en dan bedoel ik niet qua tijd of investering). Het is een workshop die je raakt, waar je ’s nachts zomaar van wakker kunt liggen. Het is een overgang naar een nieuwe werkelijkheid, wat soms zal voelen alsof je jezelf compleet in het diepe gooit.

 

Maar de uitkomst is magisch, dat kan ik je verzekeren. Jij zult over 100 dagen een compleet ander mens zijn; sterk, zelfverzekerd en angstloos. Je zult het meesterschap ervaren als een natuurlijke staat van Zijn, want dat is het ook. Het is geen kennis of kunstje, maar een diepgewortelde kracht.

Eén ding wil ik je vragen voordat we starten: neem in alles je eigen verantwoordelijkheid. Dit is een workshop die anders is dan wat je waarschijnlijk gewend bent. Er zit alles in om je te inspireren, te testen, te confronteren en je laag voor laag bij jouw meesterschap te brengen. Het kan zijn dat je tegen iets aanloopt wat je niet zo prettig vindt. Wanneer dat gebeurt, communiceer dan met ons. Doe het op een zuivere manier en spreek je hart uit, maar veroordeel niets of niemand. Zit er een keer iets tegen, voel dan goed wat het over jou te zeggen heeft. In alles kan een stukje waardevolle informatie zitten. Onthoud: zelfreflectie is een voorwaarde om hier aan te kunnen beginnen (en tevens een eigenschap die verbonden is aan het meesterschap).

 

Voor de rest zou ik willen zeggen: geniet van deze reis. Het wordt een mooi proces waarin jij als mens gigantische sprongen zult maken! De uitkomst staat al vast, dus verheug je daar op. Over 100 dagen ben jij jouw eigen meester.

 

Ik wens je veel succes bij de start.

 

Van hart tot hart,

 

Janosh