DANKBAARHEID EN DE CYCLI VAN DE SLEUTELS

De cyclus eindigt. Na 30 dagen te hebben geïnvesteerd in een nieuwe manifestatie, resten er nog twee dagen om het proces te voltooien. Dankbaar zijn, verwerken en je opmaken voor een nieuwe ronde; dat is de bedoeling van deze korte fase. Persoonlijk vind ik dit de mooiste van allemaal, omdat je jezelf de gelegenheid gunt om alles op afstand te bekijken. Je komt los van de detailsfeer en overziet het geheel. Ineens wordt duidelijk hoe krachtig je manifestatie werkelijk is, want je hebt niet zomaar een actieplan uitgevoerd; je hebt een nieuwe versie van jezelf gecreëerd. Je bent een ander mens in een andere realiteit.

 

Als je dit nog niet kunt voelen, neem dan eens een paar uur voor jezelf om in stilte te gaan. Realiseer je dan wat er is gebeurd: je bent uit je comfort zone gestapt. De lus van steeds opnieuw dezelfde keuzes maken, heb je eindelijk doorbroken. Daar is veel moed voor nodig, dus als je in deze fase dankbaarheid toont, richt je dan in de eerste plaats tot jezelf. Jij was het die zich waagde aan deze intense reis, niet wetende waar je uit zou komen. Je hebt je overgegeven en de nodige risico’s genomen. Trots mag je zijn, lief bijzonder mens.

DE CYCLI VAN DE SLEUTELS

Ik heb weinig toe te voegen aan alles wat ik de afgelopen weken met je heb gedeeld. Nu de oogst van deze cyclus binnen is, kan ik alleen maar zeggen: geniet van wat je hebt gecreëerd. Zelfs al is dat moeilijk – misschien omdat je angst of verdriet moest ervaren – bedenk je dan dat elke ervaring, positief of negatief, je helpt om verder te groeien. Focus op het proces en niet te veel op het resultaat. Heb nooit spijt van keuzes die je hebt gemaakt. Zoals je nu weet, is manifestatie meer dan het bereiken van een concreet doel. Het feit dat je jezelf hebt uitgedaagd om in beweging te komen, dát is wat telt!

 

Als je mij vraagt waar ik het meest dankbaar voor ben, dan is ‘t hoe deze serie van de sleutels zich ontwikkelt. Op het moment dat ik dit schrijf, is deze creatie al aan de vijfde cyclus toe. Eerst was er puur het idee: een nieuwe, inspirerende reis. De eerste oogst was een whipe board vol met schetsen en schema’s die moesten worden uitgewerkt, met als resultaat Sleutels tot jouw roeping. Ik maakte er een dagworkshop van, wat achteraf niet de beste formule bleek te zijn, maar er was een begin. In de tweede cyclus werd de formule aangepast tot een online workshop – dit bleek de juiste stap. De reacties waren overweldigend en zelf heb ik er ontzettend veel energie uit gehaald. Vervolgens kwam er een cyclus van perfectioneren en uitbreiden; de lijn liep door en er kwamen nieuwe sleutels bij.

 

In de vierde ronde werd Sleutels tot manifestatie geboren en wat heb ik ontzettend genoten van het creatieproces. Het was intens en soms ook pittig, maar o zo leuk om ermee bezig te zijn! Dankbaar ben ik voor elke stap die we in het proces hebben gezet. Er gingen weken voorbij dat ik aan niets anders kon denken. Het project beheerste mijn leven. Regelmatig was ik tot middernacht aan het werk om de juiste woorden te vinden voor mijn teksten. Benjamin heeft af en toe hemel en aarde moeten bewegen om de muziek voor de activaties op tijd af te krijgen, die soms heel complex in elkaar zat (zo heb ik hem horen zeggen). Maar geen moment viel het ons tegen en we mogen dankbaar terugkijken op een periode van sterke groei. Ik ben dan ook als een ander mens uit het proces gekomen en dat gevoel is wat ik jou ook gun. Het is waar we tenslotte naartoe hebben gewerkt.

 

ER IS NOG ZO VEEL MEER

Tot slot wil ik jou vanuit mijn hart bedanken, voor al je inzet en vertrouwen. Ik heb je meegenomen op een intense reis en blootgesteld aan een aantal sterke frequenties, waarvan Weerstand verreweg de meest krachtige was. Dat je deze cyclus hebt voltooid, vind ik geweldig. Het zegt iets over jouw creatiekracht. Ik wil je motiveren om deze koers vast te houden in de volgende cycli, want er is nog zo veel meer. Wat je nu hebt bereikt, kun je nog talloze keren vermenigvuldigen en wie weet waar je dan zult uitkomen! Blijf daarom je intentie voeden en jezelf uitdagen. De ultieme manifestatie bestaat niet, want elk einde is tevens het begin van iets nieuws.

 

Bedankt voor jouw bijdrage aan mijn creatie. Zonder jouw deelname zouden de sleutels er immers niet zijn. Geniet van deze laatste fase en vergeet jezelf niet te belonen. Voor nu veel succes in de volgende cyclus!

 

Van hart tot hart,

 

Janosh

{terug naar boven}