VIJF EIGENSCHAPPEN DIE JOU TOT EEN CREATOR MAKEN

Als je dacht dat alleen jouw manifestatie de oogst van deze reis was, dan heb je 't mis. Het feit dat jij nu begrijpt hoe een natuurlijk creatieproces verloopt en door welke fases je heen gaat, is verreweg de belangrijkste uitkomst. Dit onderscheidt jouw aanpak van hoe het merendeel van de mensen te werk gaat. Hier zijn vijf eigenschappen die je in deze workshop hebt aangenomen die jou tot een echte creator maken:

 Jij bent wat je doet. 

Te vaak weten mensen niet waarom ze doen wat ze doen, omdat ze iets nastreven wat eigenlijk niks over hen zegt. Daardoor doen ze eigenlijk een kunstje. Het maakt niet uit hoe goed ze zijn of hoe perfect ze hun taken uitvoeren: er ontbreekt iets. Je voelt ze niet. Dat in tegenstelling tot jouw acties, waar veel meer energie in zit, omdat jij begrijpt hoe belangrijk het is dat je intenties in jezelf verankert. Zo kom je veel sterker over met wat je doet, puur omdat jij bént wat je doet!

 Je haakt niet af. 

Te vroeg afhaken is een van de grootste redenen waarom mensen niet manifesteren wat ze willen. Zodra er weerstand komt (en die komt altijd), begint het vechten en gaat het bergafwaarts. Dat probleem ken jij vanaf nu niet meer. Weerstand is je vriend geworden, die je nodig hebt om met jouw intenties naar buiten te treden. 

 Je behoudt altijd het overzicht. 

In fases waarin er veel te doen is, kan een normaal mens gemakkelijk in de stress raken. Dat geldt niet voor een supercreator als jij! Weten waar je aan begint en waarvoor je lastige taken aanpakt, helpt je door drukke periodes heen. En zoals je zelf hebt gemerkt: het geeft je voldoening. Bovendien raak je niet uitgeput, want je voelt de waarde van je acties. Je ziet waar je naar onderweg bent (en daar krijg je energie van).

 Je volgt een natuurlijk ritme. 

Types met grote verhalen die van nul naar honderd gaan: je lacht erom! Jij weet als geen ander dat er vroeg of laat weerstand komt en dan is 't nog maar de vraag of al die mooie beloftes overeind blijven. Doordat je geduldig van binnen naar buiten creëert, heb jij geen last van een valse start. Je volgt een natuurlijk ritme, dat loont op de lange termijn.

 Je staat open voor meerdere groeimogelijkheden. 

Een intentie die zuiver en krachtig is, kan nooit gekoppeld zijn aan één doel. Daardoor is jouw creatie ook geen reis van A naar B. Het is het kanaliseren van iets groters dan jezelf, dat zich manifesteert in alle vormen die jij kunt bedenken. Zo raak jij niet in de war als zich meerdere mogelijkheden aandienen om te bereiken wat je wilt, want jij beperkt jezelf niet; je staat open voor alles wat jouw kant op komt.

{terug naar boven}