Gefeliciteerd! Je hebt het eindstation van Sleutels tot jouw roeping bereikt. Wat een reis heb je gemaakt! Wat een prachtig proces heb jij voltooid! Het lef dat nodig was om hier aan te beginnen, om je wekenlang over te geven aan het onbekende en de nodige tijd en energie in jezelf te investeren, is op z'n zachtst gezegd bijzonder. Daar mag je zeker trots op zijn! 

De afgelopen 40 dagen heb ik de groep gevolgd en ik ben onder de indruk van wat ik allemaal aan reacties voorbij heb zien komen. Bij elke sleutel werd ik weer geraakt door de prachtige ervaringen die via Facebook gedeeld werden en dat heeft mij weer geïnspireerd om hiermee verder te gaan. Liever zou ik geen afscheid van je nemen, maar ik weet ook dat het klaar is nu. De reis is ten einde en de sleutels nemen we mee.

Waar is het dan allemaal voor bedoeld geweest? Vooraf beloofde ik je een alternatief voor het geprogrammeerde denken waar wij in de westerse wereld mee zijn opgegroeid, waarbij we automatisch onze tijd, energie en gedachten wijden aan één ding in plaats van aan alles waar we ons goed bij voelen. Het alternatief is dat jij nu alle sleutels in handen hebt om anders te beslissen. Jij kunt zelf bepalen wat voor jou wel of niet de bedoeling is. Ik heb je mijn geheim gegeven over hoe je van binnen naar buiten creëert en jouw leven als een kunstwerk kan laten ontstaan. Gebruik het om je geluk te vinden en om vanaf nu jouw roeping te leven.

Denk groot en droom groot; dat is wat ik je tot slot nog mee wil geven. Kijk verder dan de de vakjes waarin jij jezelf plaatst, want er is zoveel meer. Jij bént zoveel meer! In jou schuilt een kracht die onbegrensd is. Activeer die kracht en laat de waarheid in jou naar boven komen. Volg je hart, houd contact met de 13 sleutels en je zult keer op keer bevestigd krijgen dat wonderen mogelijk zijn.

Van hart tot hart,

Janosh