SLEUTEL 6

VOLDOENING

Na de nodige weerstand die je moest ervaren in de vorige fase, komt er weer vaart in het proces. De grootste horde heb je nu genomen en dat is dat je naar buiten treedt met wat je wilt. Zo zijn de eerste stappen gezet en is het keerpunt van deze workshop bereikt. Juich alleen nog niet te vroeg, want er moet nog veel gebeuren! Dit is het moment om door te pakken en je te storten op alles wat je nog niet hebt kunnen of willen doen. Het zijn de mindere taken die nu aan bod zullen komen, waar je misschien niet meteen de waarde van ziet, maar die o zo belangrijk zijn om de reis naar manifestatie voort te zetten. Stroop je mouwen op voor de komende vier dagen, met jouw zesde sleutel Voldoening

DE VRIJE VAL

Als er acties zijn die je voor je uitschuift, dan is 't nu tijd om ermee aan de slag te gaan. Alles wat je nu aanpakt, betaalt zich straks dubbel uit. Waarom? Omdat je in de vorige fase door een barrière heen bent gebroken. Weerstand was de sleutel waarmee je je comfort zone hebt verlaten. Je bent in het diepe gesprongen en nu maak je als het ware een vrije val. Dit is heel spannend, want je hebt even geen controle meer over waar het proces heen gaat. Terug kun je niet meer, dat weet je. Maar de manifestatie is ook nog niet voltooid, waardoor je in een tussenfase bent gekomen, van het oude naar het nieuwe. 
 

De vrije val is een zeldzaam moment. Het voelt misschien wat vreemd, maar de frequentie is geweldig. Omdat je tijdelijk ontkoppeld bent van de automatische piloot, heb je in deze fase de kans om versneld veranderingen in je leven door te voeren. In je onderbewustzijn wordt er namelijk hard gewerkt. Jouw manifestatie komt dichterbij en daar moeten jouw ritme, patronen en gedrag op worden aangepast. Dit gebeurt vrijwel automatisch, maar je moet het proces wel blijven voeden. Je moet in beweging blijven en contact houden met waar je dit allemaal voor doet. Doe je dat niet, dan grijpt je onderbewustzijn terug op wat veilig en bekend is en kun je straks weer helemaal opnieuw beginnen.

VOORUIT DENKEN

Een afspraak met een interessant persoon boven het opruimen van je huis en werkruimte; de verleiding kan groot zijn om prioriteit te geven aan waar je zin in hebt. Zeker als je tijd vrij moet maken om je actieplan tot uitvoering te brengen, kies je sneller voor iets dat je leuk vindt, in plaats van dingen waar je tegenop ziet. Voorkeuren mogen er zijn, maar tellen niet in deze fase! Het actieplan waar je mee bezig bent, moet langzaam richting de eindfase gaan en dat vereist dat je vooruit gaat denken. Houd contact met je manifestatie en voer taken uit die daar direct aan bijdragen, of je er nu zin in hebt of niet. 

Zoals je merkt, is het sleutelwoord voor de komende dagen: aanpakken. Voldoening krijg je door te doen wat nodig is voor het gewenste eindresultaat en dat betekent dat je niet teveel bezig bent met wat je wel of niet interessant vindt. Ben je nog maar net begonnen met je actieplan, maak je dan geen zorgen, want in vier dagen kun je veel doen (zeker met de frequentie waar je nu in stapt). Wees actief, laat zaken niet op z'n beloop en houd perfectie buiten de deur. Blijf constant in beweging, zelfs als je twijfelt over je aanpak, en vink zo veel mogelijk actiepunten af. Alles wat je nu gedaan krijgt, hoef je straks in de eindfase niet meer te doen.

{terug naar boven}