SLEUTEL 13 

 EENHEIDSBEWUSTZIJN 

De laatste sleutel tot jouw roeping, is Eenheidsbewustzijn. Het maakt je ervan bewust dat jij, net als iedereen, onderdeel bent van een groter geheel en dat jouw keuzes niet alleen van invloed zijn op je eigen ontwikkeling, maar op die van ons allemaal. Alles wat je creëert en onderneemt in je leven, draagt bij aan de wereld die we samen delen en doorgeven aan volgende generaties. 

Hoe belangrijk het is om je roeping te leven, blijkt wanneer je de verantwoordelijkheid voelt om iets voor anderen te willen betekenen. Dat gevoel kun je niet zomaar opwekken. Het begint met liefde voor jezelf. Daarom is Eenheidsbewustzijn gekoppeld aan Eigenliefde. Alleen door eerst goed voor jezelf te zorgen, kun je iets voor je omgeving betekenen. Doe je dat niet, dan gaat jouw bijdrage aan de wereld ten koste van jezelf, wat gepaard gaat met een innerlijke strijd.

Er zijn veel mensen die de wereld een stukje beter maken, maar zij doen dat niet uit behoefte voor status of erkenning. Degenen die echt iets voor de mensheid betekenen, zijn mensen die hun roeping volgen. Zij inspireren door hun waarheid te leven. Ze zijn niet op zoek naar manieren om bekend te worden, geschiedenis te schrijven of om andere mensen een prettig gevoel te geven. In hen zit een verlangen dat groot genoeg is om een golfbeweging op te starten. Hierin onderscheiden de echte weldoeners zich van de rest. In de eerste plaats gaan ze voor hun eigen geluk, met het besef dat ze daarmee ook anderen kunnen raken. Ze voelen hun hart en doorleven wat ze verkondigen. Hun creaties ontstaan vanuit een dieper weten en leveren een onvoorwaardelijke en onvergetelijke bijdrage aan het eenheidsbewustzijn dat ons met elkaar verbindt.

Laat je inspireren door mensen die hun roeping leven, maar kopieer ze niet. Leef jouw waarheid, ontdek jouw uitdagingen, geloof in jouw mogelijkheden en laat jouw vreugde het geschenk zijn dat je aan deze wereld geeft.

DEGENEN DIE ECHT IETS VOOR DE WERELD BETEKENEN, ZIJN MENSEN DIE HUN ROEPING VOLGEN. ZIJ INSPIREREN DOOR HUN WAARHEID TE LEVEN.

ACTIVATIE

Activeer jouw sleutel met de activatie Eenheidsbewustzijn, die je helpt om contact te maken met het nieuwe bewustzijn dat ons met elkaar verbindt. Zorg dat je lekker zit, dat niets je in de weg zit, maar zit wel rechtop. Focus op het midden van het scherm en doe de ademhalingen op het juiste moment. Voor een korte introductie over hoe een activatie werkt, klik op deze link.

RITUEEL

Het eenheidsbewustzijn is gebaseerd op het verbinden met elkaar. Daarom dit ritueel, waarin je de keuze hebt om je met de groep te verbinden. Als je dat wilt, doe dan de komende dagen de activatie Eenheidsbewustzijn op een van de hieronder aangegeven tijdstippen:

Vrijdag 09 november om 21:00 uur 
Zaterdag 10 november om 21:00 uur
Zondag11 november om 15:00 uur 

Stem je tijdens de activatie af op iedereen die op hetzelfde moment meedoet. Visualiseer dat er gouden draadjes vanuit je hart komen die jou verbinden met deze deelnemers, die de afgelopen weken allemaal met jou zijn meegereisd. Als je klaar bent, blijf dan nog een paar minuten zitten met je ogen gesloten. Voel de verbinding met alle medereizigers en hoe bijzonder het is om deze reis van 40 dagen met elkaar te hebben gemaakt!

WERKBOEK

Open je werkboek en blader naar pagina 26 en 27. Zie hier de volgende vraag: 

Wat wil ik voor de wereld betekenen?

Wat je hier gaat opschrijven, zijn geen acties om anderen gelukkig te maken. Waar het om gaat, is hoe de wereld eruit ziet als jij je ware roeping leeft. Wat verandert er in je omgeving als jij doet waarvoor je hier gekomen bent? Wat betekent jouw roeping voor deze wereld? Neem hier een paar dagen de tijd voor. Probeer te voelen waar jij kunt bijdragen aan het grote geheel, met als uitgangspunt dat je in de eerste plaats jezelf gelukkig maakt.