SLEUTEL 3

ONBEGRENSDHEID

CREËER PORTALEN

De opdracht van deze fase is om de brug naar de toekomst te slaan. Dat doe je door op de plekken waar je vaak bent, portalen te creëren. Een portaal klinkt heel interessant en dat is het ook! Zie het als een verlengstuk van je totem; een open kanaal waarmee de weg naar jouw manifestatie zichtbaar wordt.   

Contact maken met een portaal is alsof je in een tunnel stapt en een kijkje in de toekomst neemt. Dit is heel inspirerend, soms ook confronterend, maar in alle gevallen een grote stimulans om in actie te komen. Terug in de realiteit weet je ineens wat jou te doen staat. Zo schakel je tussen twee frequenties: jouw huidige werkelijkheid en de werkelijkheid die nog in de maak is. Het is niet zo dat een portaal je tot in detail laat zien waar je naar onderweg bent, maar je krijgt er wel een gevoel bij. Er wordt dan iets heel krachtigs in je losgemaakt; een ongekende motivatie om door de tunnel heen te gaan. Portalen helpen je om uit je comfort zone te komen. Het kunnen voorwerpen zijn, als ook woorden, teksten, beelden, tekeningen, muziek, symbolen en geuren. Het is altijd verwant aan het proces van de persoon, maar het hoeft niet door de persoon zelf gemaakt te zijn. 

Er zijn drie voorwaarden waar een portaal aan voldoet:

1.  Het is tastbaar en/of heeft een naam.

2.  Het maakt een sterk gevoel van daadkracht in je los.

3.  Het wekt beelden op die geïnterpreteerd moeten worden als visioenen.

Jouw opdracht is om portalen tot stand te brengen met bijvoorbeeld schetsen, teksten, tekeningen, plattegronden, collages en alles wat je kunt bedenken dat voldoet aan de drie voorwaarden. Laat op deze manier de energie vrij stromen in je huis, op je werk, in de auto, op je vakantieadres, etc. Houd tevens bij welke visioenen je krijgt als je contact met jouw portalen maakt en sla op die manier de brug naar jouw creatie in de toekomst!

{terug naar boven}