SLEUTEL 3

ONBEGRENSDHEID

Het voorwerk is gedaan. Je hebt een intentie gezet en het proces opgestart met een bekrachtiging (jouw totum). Nu mogen alle remmen los! Een ontzettend leuke fase is aangebroken, waarin jij je helemaal mag verliezen in het vormgeven van jouw eigen project. Luister goed naar je gevoel als je te werk gaat. De komende zes dagen kan er van alles in je omgaan en het is de kunst om te blijven schakelen tussen het spirituele en het aardse. Wees tevens niet te bedachtzaam. Dit is de fase waarin grenzen worden verlegd. Tijd nu om jezelf te ontketenen, met jouw derde sleutel Onbegrensdheid

EEN STROOMVERSNELLING

Waar ben ik naar onderweg? Dat is de vraag die centraal staat in deze fase. In afstemming op jouw manifestatie, komen er visioenen. Dan kijk je naar een projectie van jezelf in de toekomst en dat wekt een speciaal gevoel op. Waarschijnlijk herken je dit gevoel wel, want je gaat dan compleet op in jouw eigen wereld. 't Is dan net alsof je in een film zit, waarin alles om je heen in scène lijkt te zijn gezet. Overal trek je mensen en situaties aan die jou bevestigen waar je naar onderweg bent. Van binnen voelt het al alsof je daar bent waar je wilt uitkomen en dat levert energie en enthousiasme op! Een Nieuwe Jij is in aantocht. Een prachtige creatie is in de maak. Je ziet het. Je voelt het. Je droomt erover. Kortom: je leeft het!

Als je 's nachts niet kunt slapen omdat je ligt te broeden op ideëen en allerlei visualisaties krijgt, weet je dat je in deze fase zit. Een deel van jou staat al in contact met wat je gaat manifesteren, al kun je daar op rationeel niveau nog niet bij. Proberen te verklaren wat er gebeurt en waarom, is in deze fase zinloos. Het hoofd wil antwoorden en legt verbanden die er niet zijn, terwijl het enige wat er gebeurt, is dat je contact met de toekomst maakt. Op onbewust niveau pik je de energie al op die naar jou onderweg is. Het is belangrijk dat je dit toelaat en je verder volledig overgeeft aan deze bijzondere fase, waarin alles in een stroomversnelling komt. 

HOUD ALLES OPEN

De bedoeling van deze fase is dat je contact maakt met wegwijzers die op je pad komen. Dit kunnen mensen of situaties zijn, maar ook woorden, cijfers, symbolen, voorwerpen; eigenlijk alles wat jou uitdaagt of iets te zeggen heeft. Sla alles op, zonder gelijk conclusies te trekken. Vooralsnog gaat 't alleen om het verzamelen van informatie. Je hoeft er verder nog niets mee.

Waarschijnlijk zal dit de meest inspirerende sleutel voor je zijn. Geniet er dan ook van, want het vrije gevoel dat hoort bij deze fase is maar van korte duur. Als straks de behoefte aan duidelijkheid ontstaat (de volgende fase in het creatieproces), kun je niet meer terug naar onbegrensd spelen en ontdekken. Dan moet je genoeg inspiratie hebben gekregen om de energie te kunnen verankeren. Zorg daarom dat je het maximale uit deze zes dagen haalt. Als dat betekent dat je bijvoorbeeld een bespreking moet onderbreken om iets op te schrijven wat bij je binnenloopt, doe dat dan gewoon! Laat je door niets of niemand afremmen. Rust jezelf uit met een recorder of notitieblok, stel een dossier op met aantekeningen en leg pen en papier op je nachtkastje (voor het geval dat). En als er niks gebeurt, ga dan op onderzoek. Zoek, speel, ontdek. Bel mensen op, voer gesprekken, ga verbindingen aan en benut elke gelegenheid die er is om je dieper in het proces te graven. Verzamel de puzzelstukjes die je krijgt aangereikt in deze fase, zodat er straks een beter beeld ontstaat van hoe je de complete puzzel gaat leggen.

{terug naar boven}